Hlavní obsah

Modelka Jitka Kocurová miluje herectví

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Modelka Jitka Kocurová si již delší dobu pohrává s hereckou oblastí. Poté, co se vrhla na moderování pořadu Prima jízda, se v současnosti na obrazovkách ukazuje coby herečka v televizním seriálu Rodinná pouta.

Foto: Hana Halaštová

Přednáška Od hlavy až k patám - Ing. Hrabica

Článek

O sobě tvrdí, že je modelka, kterou živí moderování a která zároveň přičichla k herectví, které miluje.

Rodinných poutech ztělesnila manželku inženýra Málka v podání Filipa Čápa. Toho opustila, ale opět se k němu vrátila. Důvodem návratu byla láska k dceři, nikoliv ke svému seriálovému manželovi. S ním se v současnosti nachází v rozvodovém řízení.

"Je to ženská, která se dostala v manželství a narozením dcery do stereotypu, z něhož utekla. Časem ale pochopila, že tímto způsobem se nedají řešit problémy. Za mužem se vrací a znovu bojuje o jeho přízeň," přiblížila svou roli Kocurová. 

Režisérovi se zalíbila

"I přesto, že je vina na její straně, neztrácí svou ženskost a nenechá se sebou ani kvůli tak velkému životnímu kopanci mávat," dodala Jitka kocurová, která měla v seriálu původně hrát zdravotní sestru. Z nápadu pak sešlo.

"Přiznávám, že se bojím, abych něco podobného nezažila. Ale myslím, že bych si s tím poradila jinak než Marie, kterou hraji," sdělila ke své roli.

Režisér byl prý s výkonem Kocurové spokojený a pochválil ji za přesvědčivý výkon. "Řekl, že jsme s Filipem hráli přesvědčivě. Může to pro nás být zkouška do budoucna," podotkla s nadějí v hlase Kocurová.

Reklama

Související témata:

Související články

Jitka Kocurová v létě posilovnu vynechává

"Musím se přiznat, že v létě považuji čas strávený v posilovně za ztracený. Nechápu, proč bych se měla v krásném počasí někde zavírat. Snažím se plavat, jezdit...

Výběr článků

Načítám