Hlavní obsah

Mladík proměnil společenskou hru v rafinovanou žádost o ruku. Dívku dojal

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmadvacetiletý Američan Daunta Bell z americké Atlanty je nenapravitelný romantik, a tak když se rozhodl požádat svou o rok mladší přítelkyni Christinu Hopkinsovou o ruku, rozhodl se, že to pro ni musí být co největší překvapení. Využít se při tom rozhodl kartičky společenské hry Taboo, které rafinovaně poskládal do klíčové otázky. Přítelkyni tím vyrazil dech.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Společenská hra Taboo nese podtitul Hra nevyslovitelné zábavy a je podobná části u nás známějších Aktivit. Hráči musejí uhodnout co největší počet slov na kartách, přičemž jejich spoluhráč jim může napovídat, aniž by použil klíčová zakázaná slova.

Při sešlosti s přáteli měl Daunta jednoduchý plán. Když se on a jeho přítelkyně dostali na řadu s napovídáním, měl Daunta v ruce připravené čtyři klíčové karty: „wheel“ (kolo), „merry“ (veselý), „you“ (ty) a „me“ (já).

Se svými přáteli byl mladík domluven, že uhodne právě jen tato čtyři slova. Během hádání karty postupně odhazoval na zem před sebou, zatímco mu přítelkyně zvědavě koukala přes rameno. Když uplynul časový limit, jedna z hádajících nadhodila, že byla uhodnuta tři slova. To byl domluvený signál.

„Není to pravda, mám čtyři,“ namítl Daunta. Poklekl na jedno koleno, aby karty na zemi posbíral, a pak nahlas přečetl uhádnutá slova: „Wheel, you, merry, me“. V angličtině to zní stejně jako otázka „Will you marry me?“ (Vezmeš si mě?).

Muž připravil partnerce žádost o ruku, kterou nechce zažít snad žádná žena

Vztahy a sex

V tu chvíli to Christině došlo. „Nachytal mě nepřipravenou. Byla jsem tak zabraná do hry, že jsem o slovech vůbec nepřemýšlela,“ svěřila se deníku Daily Mail Christina. „Nehledě na to, jak moc probíráte společnou budoucnost, ten moment je pořád naprosto úžasný,“ dodala, když popisovala své pocity.

Dauntovi samozřejmě řekla ano. Pár se v červnu přestěhoval do nového domu, ideální místo na svatbu zatím hledá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám