Hlavní obsah

Mladá žena vydělává na mazlení, už si hrála i na štěňata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte ten pocit, kdy potřebujete nutně obejmout, ale zrovna není nikdo na blízku? Z hřejivého objetí si udělala byznys jistá Keeley Shoupová ze Spojených států. Za sto dolarů na hodinu pomazlí prakticky kohokoliv a podnikání jí doslova kvete pod rukama.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Shoupová pracuje jako profesionální „mazlíček” už sedm let. Za tu dobu pomohla překonat řadě lidí psychická traumata, ale občas se setká i s poměrně netradičními požadavky. Ty se však vždy musí shodovat s jejími pravidly, zdůrazňuje mladá žena.

„Musím říct, že ty netradiční požadavky si užívám. Znamená to pro mě, že mi klient naprosto důvěřuje. A já rada pro lidi vytvořím prostředí, kde je nikdo nebude soudit,” vysvětluje. Za dobu své praxe se tak setkala s lechtací bitvou, předčítala pohádky, s jedním klientem si dokonce hrála na štěňata. Ze všeho nejraději ale kreslí lidem prstem po zádech, tak jak si to pamatují z dětství.

Jak sama Shoupová říká, jen velmi malá část požadavků v sobě obsahuje něco sexuálního a s nepříjemnými příhodami zkušenost prakticky nemá. Sama by uvítala, aby bylo možné provozovat sexuální služby legálně. Lidé dychtící po takových zážitcích by se pak podle ní mohli bezstarostně obrátit na správnou osobu.

Za svoje služby si účtuje 100 dolarů na hodinu (asi 2100 korun). „Není na světě asi žádná jiná práce, kterou bych dělala radši. Miluju, když se s lidmi můžu mazlit a řekla bych, že mě to asi jen tak nepřejde,” dodává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám