Hlavní obsah

Missky trápí na Rhodu čtyřicetistupňová vedra

Novinky, Jakub Kynčl (Rhodos)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RHODOS

Finalistky soutěže Miss ČR dorazily v nedělních dopoledních hodinách na Rhodos a nestačily se divit, když je kromě krásného pětihvězdičkového hotelu vítala také čtyřicetistupňová horka a pichlavé sluneční paprsky.

Článek

Více než dvouhodinové zpoždění letadla znepříjemnilo v nočních hodinách dvanáctce pohledných dívek odlet na slunný Rhodos. Rozsáhlý hotelový areál čítající celkem šest bazénů a obrovské lázeňské centrum však chmury ze zdlouhavé cesty velmi rychle rozpustil. Hotel Atrium Palace bude útočištěm finalistek Zapletalovy soutěže krásy až do 5. července, kdy se dívky vrací zpět do Prahy.

"Je to takřka rekord tohoto období. Dnes se teploměr vyšplhal na 40 °C a předpověď tvrdí, že zítra může být ještě o dva stupně více," řekl v neděli Novinkám jeden ze zaměstnanců luxusního hotelu, kde pohledné dívky pobývají. Silně zarudlá těla některých britských turistů byla zřejmě dostatečným varováním, jelikož se finalistky začaly poohlížet po krémech s vyšším ochranným faktorem. Přesto většina z nich neodolala a hned první den vystavila svá těla vstříc středomořskému sluníčku.

I. vicemiss Veronika Pompeová a II. vicemiss Veronika Chmelířová si cachtání v rozbouřeném moři vysloveně užívají. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

"Čeká nás tu 12 skvělých dní, 12 dní odpočinku, adrenalinu a řecké historie. Budeme střídat relax a také nějaké naučné výlety. Jeden den odpočinek, další den výlet a večer nějaká ta pařba a diskotéka. Vlastně pařit budeme asi každý večer," řekl se smíchem majitel pořádající cestovní kanceláře Blue Style Imed Jeddai, který dívky v Řecku hostí.

Slavnostní večeře u příležitosti uvítání dívek v Řecku čítala celkem šest chodů a trvala více než tři hodiny. Na talířích se objevily mimo jiné mořské plody, typický místní salát či speciálně upravený kuřecí špíz. Krátce před půlnocí pak dívky odjely na jednu z místních diskoték, kde některé z nich vydržely až do svítání.

Miss ČR skončila oblečená ve vodě

Na sobotní den byly původně na programu vodní sporty, ale vzhledem k silnému větru bylo vodní skotačení odloženo a dívky si u teplého moře pouze zapózovaly.

Lucie Petrišková uniká z místa činu. V zavlečení Miss ČR do vody byla jednou z nejaktivnějších. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Miss ČR Kateřina Sokolová se však na focení objevila až téměř o hodinu později, než byla smluvená doba, a ostatní finalistky to nenechaly bez povšimnutí. Za to, že musely být na sluneční výhni o hodinu déle než ona, ji hodili oblečenou do vody. Nedochvilnost se nevyplácí.

Reklama

Související témata:

Související články

Zapletalovy finalistky se chystají na Rhodos

Dvanáctka finalistek soutěže Miss ČR 2007 odletí během necelých dvou týdnů s CK Blue Style na řecký Rhodos, kde stráví 12 dní. Přestože největší hon zažívá...

Výběr článků

Načítám