Hlavní obsah

Miss World Taťána Kuchařová odmaturovala "za deset"

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Miss World 2006 a Miss České republiky 2006 Taťána Kuchařová stihla při všech svých povinnostech úspěšně odmaturovat na jazykovém gymnáziu Josefa Škvoreckého v Praze. Odmaturovala "za deset" a dle svých slov je velmi ráda, že má zkoušku dospělosti úspěšně za sebou.

Článek

Narozdíl od ostatních studentů, kteří mají k dispozici "svatý týden" na studium a vzápětí mohou odejít od zkoušek rovnou slavit, Taťána Kuchařová musela krást ze svého nabitého programu pár vzácných chvil.

"Odmaturovala jsem za deset a jsem opravdu ráda, že to mám za sebou. Když vezmu v úvahu, kolik jsem měla na přípravy času, tak jsem za tento výsledek ráda. Nějaké menší oslavy v užším kruhu jistě plánuji, ale vzhledem k tomu, že odlétám zítra do Mexika, tak asi nic velkého," řekla Novinkám Miss World.

A jak Taťána Kuchařová odmaturovala přesněji? Z češtiny a angličtiny odešla se známkou chvalitebnou a její znalosti z dějin kultury a dějepisu byly profesory ohodnoceny jako dobré.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám