Hlavní obsah

Miss už jsou pojízdné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Lucie Váchová a Klára Medková od středy jezdí Toyotou Yaris, kterou získaly díky svému umístění na finálovém večeru soutěže o nejkrásnější českou dívku. Lucie Váchová dostala automobil jako součást svého titulu Miss ČR. Klára Medková bude moci do rodného Vyškova dojíždět díky titulu Miss sympatie.

Foto: HZS Středočeského kraje.

Místo nehody.

Článek

Ještě společně s 2. vicemiss Markétou Divišovou si dívky včera převzaly i klíče od svých nových pražských bytů. Součástí jejich vítězství totiž byl i roční pronájem bytové jednotky 1+KK na pražském Barrandově.

Společné bydlení s partnery není zatím v plánu

Miss ČR pro rok 2003, Lucie Váchová, se na své samostatné bydlení těší. Má v plánu se od rodičů a z rodné Příbrami odstěhovat a vést vlastní domácnost. Klára Medková Vyškov definitivně opustit nechce. "Vrátím se do školních lavic ve Vyškově a budu zase obyčejná Klára Medková, která musí za měsíc odmaturovat," svěřila se Novinkám. Svůj nový byt bude využívat při práci v Praze.

Markéta Divišová je Pražačka. Do bytu se stěhovat nebude. Zůstane doma, protože má s rodiči moc dobré vztahy. Svého přítele, studenta vysoké školy, má sice už dva roky a rozhodně s ním chce zůstat, ale společné bydlení zatím neplánují. Soužití a jazyky, které oba studují, trénují na společných dovolených v zahraničích. Společná domácnost je ale přeci jenom velký krok, na který se ve svém věku ještě necítí.

Partneři se bát nemusí

Finalistky posledních let byly ve většině případů zadané. Po výhře prohlašovaly, že jejich vztahy vydrží. Téměř nikdy nevydržely. Například loňská vítězka Kateřina Průšová se se svým přítelem Ivošem rozešla poměrně záhy. Zezačátku se ho snažila hájit a vyvracet spekulace, že je násilník. Později připustila, že to byla pravda.

V létě se seznámila s bývalým přítelem zpěvačky Dary Rollins, majitelem firmy na spodní prádlo, Petrem Vlasákem, a na letošní volbu miss už dokonce přišli jako snoubenci. I miss zbavená korunky, Diana Kobzanová, tvrdila, že se se svým hokejistou Jaroslavem Filipem nerozejde a během svého ročního kralování vystřídala hned dva jiné sportovce. Bylo tedy nasnadě se nových miss zeptat, jestli se podobného osudu jejich partneři nebojí.

"To se musíte zeptat jeho," odpověděla Lucie Váchová. Klára Medková zpočátku trochu váhala a upozorňovala, že neví, co všechno se může stát, ale poté rozhodně prohlásila: "Je pro mě ten jediný a myslím, že to určitě zvládneme." Markéta Divišová nemá nejmenší pochybnost: "Já se znám, takže vím, že se nic nezmění."

Markéta Divišová je velmi vážná a introvertní. Za svůj největší nedostatek označila skutečnost, že se málo usmívá. Na dotaz, zda ji nerozesmějí ani komedie či vtipy odvětila: "Já se směji hrozně ráda a hodně. Nejvíc mě dokáže pobavit moje rodina. Můj problém ale je, že se nedokážu smát na povel." Markéta žije ve svém vlastním světě, kde je jí dobře. Nemyslí si, že by ji z něj nové povinnosti nutně měly vyvádět.

Druhé dvě miss jsou naopak velmi společenské. Mají spousty přátel a rády se baví. Lucie moc ráda chodí do malých barů s přáteli. Klára má hodně kamarádů, kteří fandí jejím úspěchům a od začátku byli přesvědčení, že její krása nemůže zůstat nepovšimnuta. Celý finálový přenos pískali a hlasitě fandili. Jakmile získala Klára titul Miss sympatie, věřili, že je to první krok k umístění na stupíncích pro vítězky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám