Hlavní obsah

Miss severní Čechy do soutěže nechtěla

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM

Titulem Miss severní Čechy pro rok 2004 se od čtvrtka může pyšnit dvaadvacetiletá studentka z Teplic Lucie Králová. Rozhodlo o tom semifinálové kolo celostátní soutěže Miss ČR 2004, které se uskutečnilo v Ústí nad Labem. Druhé místo si připsala čtyřiadvacetiletá studentka Hedvika Plocková z Roudnice nad Labem, třetí skončila devatenáctiletá studentka Veronika Špůrová z Polesí u Liberce.

Foto: Mirek Jon
Článek

Celkem čtyřikrát se pokoušeli rodiče nejkrásnější Severočešky svou dceru přemluvit k účasti v soutěži, avšak uspěli až letos.

"Po tři roky jsem to odmítala, připadala jsem si ošklivá. Ostatně, do svých patnácti jsem vypadala jako chlapeček. Byla jsem dokonce i ostříhaná na kluka, lezla jsem na stromy a kamarádila jsem se výhradně s chlapci," prozradila černovláska s mírami 87 - 62 - 92.

Dostala i Miss publikum

Porota soutěže se tentokrát opět plně shodla s názorem diváků v sále ústeckého městského divadla, kteří vítězné Lucii, jež automaticky postoupila do finále soutěže, zároveň přiřkli i titul Miss publikum.

Tmavými vlasy se pyšnila čtyřiadvacetiletá studentka Hedvika Plocková. Její ladná chůze a míry 82 - 56 - 89 na první pohled prozrazovaly, že se dobře vyzná na předváděcím molu, o čemž ostatně svědčí i její záliba v elegantním oblečení.

Špůrová miluje Juráška

Velký počet fanoušků v hledišti hlučně povzbuzoval blondýnku Veroniku Špůrovou. Ta své fanoušky označila za "lidi z okolí." Moderátor večera Jan Čenský na to poznamenal, že jsou to pravděpodobně "známí z lesa".

Narážel tak na skutečnost, že Veroničin otec je hajný. Dívka s mírami 88 - 61 - 88 nade vše miluje svého koně Juráška, prý stejně jako slavná filmová Popelka.

Topmodelce Lucii Trnkové zmizelo luxusní BMW

Zcela šokovaná se na semifinále soutěže Miss ČR 2004 v Městském divadle v Ústí nad Labem objevila topmodelka a moderátorka Lucie Trnková. Cestou z Prahy do severočeské metropole jí totiž zmizel její zbrusu nový vůz značky BMW.

"Celou cestu jsem intenzivně hledala benzínovou pumpu určité značky, protože moje autíčko jen tak něco nebumbá," svěřila se blonďatá Lucie.

"Jenže jsem takovou neobjevila, a tak jsem musela svého miláčka se zcela prázdnou nádrží před Ústím odstavit a pro benzín se nechat odvézt. Asi si dovedete představit moje zděšení, když jsem po návratu auto nenašla na svém místě."

Po několika telefonátech se ovšem ukázalo, že nezapracoval zlodějský gang, nýbrž odtahová služba.

"Naštěstí to všechno dobře dopadlo. Ze srdce mi spadl pořádný balvan," podotkla modelka.

Nové auto odmítla

Martin Vetýška, obchodní náměstek generálního ředitele firmy Home Credit , jednoho z hlavních sponzorů Miss ČR 2004, jí později na slavnostním rautu připomněl možnost, jak získat nové auto.

Je to podle něj jednoduché, stačí se přihlásit do soutěže nejkrásnějších dívek, vyhrát Toyotu Yaris a ještě k tomu televizi s velkou obrazovkou. Lucie však takovou představou příliš nadšena nebyla.

"Jednak už jsem vzhledem k soutěžním pravidlům za věkovým limitem a za druhé, bavorák je bavorák," odvětila suše.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss se vrátí do Karlových Varů

Právě vypuklo další pátráni po nové české miss. Miloš Zapletal v pondělí oficiálně odstartoval 16. ročník prestižní soutěže Miss 2004, jejíž finále se bude...

ČR má první finalistku soutěže Miss 2004

Ve Východočeském divadle v Pardubicích byla ve středu zvolena první finalistka letošního soutěžního klání o nejkrásnější dívku České republiky. Stala...

Miss jižní Moravy bydlí v Bratislavě

Ve čtvrtek se v Brně konalo klání o nejkrásnější dívku jižní Moravy, kterou se v hotelu Voroněž stala sedmnáctiletá studentka gymnázia Denisa Mendrejová. Když...

Výběr článků

Načítám