Hlavní obsah

Miss jižní Moravy se dietami netrýzní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

V soutěži Miss ČR, kterou pořádá Miloslav Zapletal, byla ve středu zvolena nejkrásnější dívka jižní Moravy 2005, která tak postupuje do finále. Stala se jí sedmnáctiletá Barbora Zapletalová z Brna, která se také nejvíce líbila divákům.

Foto: Vít Pávek

Velikonoce na Novém Hradě v roce 2017.

Článek

Barbora uvedla, že příjmení je čistě náhodnou shodou. "Prezident soutěže Miloslav Zapletal rozhodně není můj otec, možná by mohl být dědečkem," zažertovala Barbora, která se pyšní mírami 91-65-97. Je studentkou brněnské obchodní akademie a porotu si získala svou přirozeností a otevřeností.

Navíc je sympatická, což zase ocenili diváci. "To, že dívku zvolili i diváci, je jasným důkazem, že jsme nebyli ovlivněni příjmením," poznamenal Zapletal. Barbora je první dívkou v letošní soutěži, která zvítězila jak u poroty, tak u publika.  Přiznala však, že větší radost má z vítězství před porotou, protože to jí zaručilo automatický postup do finále.

Atraktivní volná disciplína

Svou štíhlou postavu si Zapletalová neudržuje žádnými drastickými dietami, naopak si klidně pochutná na italských specialitách. Nepohrdne ale ani tradiční českou kuchyní, nejvíce miluje české knedlíky a maso se zelím.

Zapletalová dokázala atraktivním způsobem zpracovat volnou disciplínu, ve které předvedla taneční vystoupení se zpěvem v netradičních kostýmech. Barboru do soutěže přihlásila její maminka. "Jsem soutěživý typ a před deseti lety jsem se například zúčastnila soutěže Miss fitness," prozradila na sebe matka vítězky Hana Zapletalová.

Korunku vicemiss si ve středu večer nasadila Daniela Zbořilová z Brna, druhou vicemiss je Linda Svobodová také z Brna. Spolu s první a druhou vicemiss postupuje do neveřejné baráže, ve které porota vybere zbylých šest finalistek, ještě Anna Jeglová ze čtvrtého místa.

Finálový večer se uskuteční 9. dubna v Karlových Varech. Celkem se do letošní soutěže Miss ČR přihlásilo 2435 dívek. Vítězka bude Českou republiku reprezentovat na Miss World v USA a každá vicemiss pojede buď na Miss International do Japonska nebo do Paříže na Miss Europe.

Na Miss Universe bude naši republiku reprezentovat vítězka, která vzejde z klání Česká Miss, které letos prvním ročníkem pořádá Michaela Maláčová, Miss ČSFR 1991. Finále jejího projektu, do něhož se rovněž přihlásilo na dva tisíce dívek, se bude konat 26. února v Praze.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám