Hlavní obsah

Miroslav Donutil si příjemně lenoší

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Své poslední volné prázdninové dny tráví nedaleko od Brna na Vysočině Miroslav Donutil. "Na ryby teď nechodím, protože neberou kvůli vedru, ani houby nerostou, takže jen s manželkou příjemně lenošíme. A co mě čeká po prázdninách? Nejdříve postsynchrony ke dvěma filmům, Bankrotářům a I ve smrti sami, premiéra filmu Želary, a posléze každodenní hraní v Národním divadle," řekl Korzu Miroslav Donutil

Foto: Jan Kaše

Mrazík v tanečním provedení Junior klubu

Článek

Donutil si s manželkou Zuzanou z dovolené odskočil na jednu z brněnských módních přehlídek. "Zúčastnil jsem se módní přehlídky, to je můj bezprostřední dojem," konstatoval typicky donutilovským způsobem skvělý herec i vypravěč. "Když tak vzpomínám, ještě jsem skoro nikdy na přehlídce nebyl, tedy vlastně je to moje druhá premiéra, ta první proběhla už kdysi dávno."

"Vážím si všeho, co je děláno s láskou. Mám rád, když někdo dělá něco naplno a chce něco dokázat. Nebudu ale hodnotit," elegantně se vyhnul názoru na dámskou módu herec, jehož nejoblíbenějším oblečením je tričko a kraťasy, pokud možno khaki nebo béžové.

Reklama

Výběr článků

Načítám