Hlavní obsah

Ministr vnitra Gross zhubnul, ale dietu nedrží

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Není žádným tajemstvím, že se mnozí vysocí politici aktivně věnují sportu. Prezident Václav Klaus vášnivě lyžuje a hraje tenis, premiér Vladimír Špidla po ránu běhá, ministr vnitra hraje s chutí fotbal.

Foto: Jana Matějíková

slavnostní převzetí autobusu ve Vysokém Mýtu

Článek

"Každý čtvrtek se honím za mičudou, abych byl v kondici. Musím přece něco dělat pro svoje fyzično. Ale držím se zásady být rozcvičen. To jsem jednou podcenil a pak jsem přišel do Parlamentu s holí, jako kdysi Václav Klaus. A mnozí se mi tiše smáli," řekl ministr vnitra Stanislav Gross.

Pohyb mu stačí

Na první pohled je vidět, že ministr vnitra v poslední době výrazně zhubnul. Sportuje už dlouho, ale dietu k tomu nenasadil. "Tak to vůbec ne, žádnou dietu nedržím, prostě se hýbu," tvrdí Gross.

Sportuje i s dcerami

Vzhledem k tomu, že má ministr vnitra dcery, šestiletou Denisku a patnáctiměsíční Natálku, bude si asi muset přibrat k fotbalu ještě jiný sport.

"Já už s holčičkami sportuji. Po Novém roce pojedeme všichni na hory, samozřejmě na české hory, a tak s Deniskou budu lyžovat a s Natálkou sáňkovat. Doufám jen, že napadne sníh. S dětmi se totiž vidím málo, a tak je občas manželka přivede do Sněmovny, abych si je o přestávce alespoň trochu užil," svěřil se ministr vnitra.

Související témata:

Výběr článků

Načítám