Hlavní obsah

Milionáři se chystají na Diamond Race s polonahými dívkami na kapotách

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další ročník kontroverzní milionářské zábavy se pomalu blíží. Diamond Race 2011 sice odstartuje až v září, ale jeho účastníci už se na něj začínají chystat nyní. Tedy chystat... Nechávají své čtyřkolové miláčky fotit s polonahými dívkami, jejichž vnady se ne a ne vejít do vršků od bikin.

Milionáři fotí svá auta na Diamond Race s vnadnými dívkamiVideo: Novinky

 
Článek

Čtvrtý ročník závodu Diamond Race by se měl letos konat od 8. do 11. září. Vyrážet se bude od pražského nákupního střediska Arkády. Závod by měl podle internetových stránek závodu vést přes Brno, Bratislavu a Budapešť. Účastníci závodu pak budou mimo soutěž ještě pokračovat do Chorvatska a Slovinska. Projíždět chtějí přes Záhřeb, Split, Portorož a Maribor.

Startovné není ani omylem za hubičku. Je v něm obsaženo ubytování, přičíst se musí ještě dobrovolná charitativní složka, jelikož každý závodník přispívá i na charitu. Základní startovné pro celý závod včetně druhé, "dovolenkářské" části vyjde na více než 82 tisíc korun pro posádku, tedy dva lidi.

"Běžně jezdí 40 aut, letos máme zatím přihlášených 20 aut, ale ještě není všem dnům konec. Kritéria pro účast platí vyjma povahových vlastností člověka zejména pro auto. To musí být buď kultovní, sportovní nebo luxusní. Cenou pro vítěze jsou pak samozřejmě i letos diamanty," uvedl pro Novinky organizátor závodu Milan Markovič.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám