Hlavní obsah

Michaela Maláčová je ve čtvrtém měsíci těhotenství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ředitelka České Miss, jejíž druhý ročník ve středu oficiálně odstartoval, čeká miminko. Prozradila, že je asi ve čtvrtém měsíci těhotenství. Otcem dítěte je její přítel, podnikatel Zdeněk Bakala.

Článek

"Protože jsem najednou začala mít jiný výraz a bylo na mně vidět, že se se mnou něco děje právě ve chvíli, kdy jsme začali připravovat druhý ročník České Miss, tak jsem to musela svým spolupracovníkům oznámit," uvedla Maláčová.

"Všichni říkali, co s tou Michaelou je, tak jsem si uvědomila, že už jim nemohu lhát a musím s pravdou ven. Stejně by vyšla najevo," vysvětlila.

Nastávající maminka své první dítě porodí asi měsíc před finále, které by se mělo konat v únoru příštího roku. "Museli jsme organizačně připravit všechny varianty," podotkla Maláčová. Novou královnu krásy tak přivítá již jako čerstvá maminka.

Přechod do nového života

Michaela zatím těhotenství zvládá dobře, snaží se ho i při práci užívat. "Styl života jsem nijak zásadně nezměnila. Jsem velký labužník a ráda popíjím víno. To jsem samozřejmě omezila a nekouřím vůbec," ujistila. Také si dopřává dostatek spánku.

"Rozhodně to nebyl skok z nějakého hýřivého života do klidu, ale pozvolný přechod do nového života," uzavřela Maláčová.

Reklama

Související témata:

Související články

V České Miss jsou připraveny novinky

Ředitelka České Miss Michaela Maláčová oficiálně zahájila již druhý ročník soutěže o královnu krásy. Nástupkyni Kateřiny Smejkalové opět zvolí diváci svými...

Výběr článků

Načítám