Hlavní obsah

Michael Jackson si vezme chůvu svých dětí

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Michael Jackson plánuje svatbu. Nastávající manželkou popového krále je chůvva jeho tří dětí. Svatba se uskuteční ve Francii.

Článek

Výstřední zpěvák do toho praští s devětatřicetiletou Grace Rwarambovou kvůli soudnímu sporu o opatrovnictví jeho dvou dětí - devítiletého Prince Michaela a osmileté Paris, které chce získat do výhradní péče jejich matka Debbie Roweová. Jackson věří, že mu manželství s chůvou pomůže soudní spor vyhrát.

Roweová u soudu požaduje výhradní péči o své děti, které Jackson podle jejího názoru unesl ze Spojených států. Rodičovských práv se domáhá i přesto, že se jich před pěti lety vzdala výměnou za mnohamiliónové odškodné. Podle doposud nezveřejněných soudních závěrů Jackson není biologickým otcem dvou zmíněných potomků. Otcem je anonymní dárce spermatu.

Autor hitu Billie Jean se nyní bojí, že jeho exmanželka soudní spor vyhraje, a tak naplánoval svatbu, aby byla jeho rodina kompletní a měla dva rodiče. "Udělá to pro děti. Už dávno přijaly Grace za svoji matku. Michael chce s celou rodinou žít v Evropě," dodal zdroj blízký zpěvákovi.

Reklama

Související články

Michael Jackson v muzikálu porazí zombie

Ikona 80. let vstává z mrtvých, ale jen v divadle. Slavné hity Michaela Jacksona z jeho lepších let jsou totiž pilířem nového zombie muzikálu Thriller, který...

Výběr článků

Načítám