Hlavní obsah

Michael Jackson je nejšílenější Američan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Král popu Michael Jackson získal již druhý rok po sobě titul nejšílenějšího Američana. V žebříčku bláznivých obyvatel USA, který je vyhodnocován u příležitosti aprílového dne, zpěváka následuje jeho sestra Janet. Informoval o tom zpravodajský server Ananova.

Foto: freeimages.com

Nejtemnější scénáře amnestie Václava Klause se nenaplnily. Statistiky Vězeňské služby říkají, že zpět za mříže se vrátila čtvrtina propuštěných.

Článek

Jackson, který v současnosti čelí obvinění ze zneužívání nezletilých, si získal "přízeň" 77 procent osob z 1 016 dotázaných Američanů.

"Sourozenci si zjevně dávali rady," podotkl Jeff Barge, vedoucí společnosti pro výzkum veřejného mínění, která průzkum po telefonu provedla.

Podle něj si Janet vysloužila druhé místo kvůli svému skandálu na letošním Super Bowlu, které v únoru sledovalo 100 miliónů diváků v přímém přenosu.

Třetí místo mezi šílenci si vybojovala Martha Stewartová, která je ve Spojených státech populární díky svým radám pro domácnost. Hned za ní se umístila Zpěvačka Britney Spearsová, která nejvíce šokovala letošní bleskovou svatbou s přítelem z dětství Jasonem Alexanderem.

Americký prezident George Bush se umístil na desáté příčce, kterou získal za svá kontroverzní tvrzení o přítomnosti zbraní hromadného ničení v Iráku.

Reklama

Výběr článků

Načítám