Hlavní obsah

Mezi prostým lidem ve frontě stojí i David Beckham

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K lidem čekajícím v mnohakilometrových frontách na to, aby se naposledy mohli poklonit zesnulé britské královně, se v pátek připojila rovněž fotbalová legenda David Beckham. Jak sedmačtyřicetiletý bývalý fotbalista uvedl, vyrostl v rodině royalistů a ve frontě stojí i kvůli svým prarodičům, kteří královnu milovali.

BEZ KOMENTÁŘE: David Beckham ve frontě na rozloučení s Alžbětou II.Video: Reuters

 
Článek

Beckhamova přítomnost způsobila ve frontě celkem pochopitelně rozruch. „Fronta je teď plná lidí snažících si udělat fotku s Beckhamem. Je mi ho trochu líto ale snáší to dobře,“ napsala na Twitteru Jules Birkbyová. Dodala nicméně, že díky tomuto setkání málem zapomněla, že ve frontě už stojí dvanáct hodin.

Sám Beckham se nesnažil budit příliš pozornosti, zvědavým pohledům a nakonec ani kamerám, neunikl. „Vyrostl jsem v rodině royalistů a byl jsem tak i vychován,“ uvedl v rozhovoru pro ITV. Dodal, že je tu i kvůli svým zesnulým prarodičům. „Vím, že by tu chtěli být, a tak jsem tu i jejich jménem a jménem celé mé rodiny,“ řekl fotbalista.

Dubové dřevo a olověná vložka chrání tělo zesnulé panovnice Alžběty II.

Zahraniční

„Měl jsem to štěstí, že jsem se na pár chvil mohl s Jejím veličenstvem setkat. Je to smutný den, ale také den, kdy je třeba vzpomenout neuvěřitelného odkazu, jejž zanechala,“ dodal Beckham.

Britská média a lidé na sociálních sítích odhalili další známe britské osobnosti – televizní moderátory Susan Rediovou, Phillipa Schofielda či Holly Willoughbyovou.

V pátek byla fronta nejméně na šest hodin uzavřena pro nově příchozí, když byla naplněna kapacita některých míst, kudy fronta vede. Momentální čekací doba se odhaduje na 14 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám