Hlavní obsah

Mezi nejbohatší celebrity se dostala Jolieová a Knowlesová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Každoroční vyhlašování stovky nejbohatších celebrit, které pravidelně organizuje luxusní magazín Forbes, má tři nováčky. Poprvé se do něho probojovala zpěvačka Beyoncé Knowlesová, herečka Catherine Zeta-Jonesová a její kolegyně Angelina Jolieová.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Zatímco některé hvězdy vystoupily až na samý vrchol do první desítky, jiné z něho naopak sestoupily. Mezi ty, kteří se neudrželi na předních místech, patří například herečka Jennifer Lopezová a její bývalý snoubenec Ben Affleck. Za jejich propad zřejmě může neúspěch filmu Gigli, v němž oba hráli.

Do "top ten" se však prodrala herečka Angelina Jolieová, která loni vydělala 27 miliónů dolarů. Zpěvačka Beyoncé Knowlesová se umístila na devatenácté příčce se ziskem odhadovaným na 23 miliónů dolarů. Catherine Zeta-Jonesová je na 56. místě se svými 18 milióny dolary.

Kanadský komik Jim Carrey si polepšil o pět míst a postoupil na pátou příčku. Byl zároveň označen za herce, který je v současnosti nejlépe placen. Kompletní seznam se všemi umístěnými zveřejní časopis až v pátek. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám