Hlavní obsah

Metaři prohrabali 20 tun odpadků, aby našli vyhozený snubní prsten

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pracovníci městských služeb ve Windhamu v americkém státě New Hampshire se před dvěma týdny vydali daleko nad rámec svých běžných povinností, aby našli snubní prsten s diamantem. Majitelka ho totiž omylem vyhodila do koše.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když Dennis Senibaldi, ředitel městských služeb ve Windhamu, zvedl minulý týden ve středu telefon, na druhém konci se ozval jeden z představitelů města. A řekl mu příběh o tom, jak jedna místní žena, jejíž jméno americká média neuvádějí, omylem vyhodila spolu s dalšími odpadky také drahý snubní prsten.

Dennis proto nešťastné ženě zavolal, aby se poptal na podrobnosti. Naštěstí si dokázala vzpomenout, kdy její manžel odpadky odvezl, jakým autem je ke kontejneru vezl a co dalšího bylo v inkriminovaném pytli.

Na základě těchto informací a záběrů z bezpečnostních kamer tak Dennis Senibaldi věděl, kde zhruba odpadky s prstenem na skládce skončily. Jenže pořád šlo o dost velký prostor, a tak nastoupili další zaměstnanci technických služeb a začali jednotlivé pytle probírat ručně. Podle serveru UPI museli prozkoumat přibližně dvacet tun odpadků.

Jejich úsilí nakonec vedlo k úspěchu a po zhruba dvou hodinách se prsten našel. Když si jej žena přišla v pátek vyzvednout, Senibaldiho od samé radosti silně a dlouze objala. „Ve středu měla zlomené srdce a v pátek byla na vrcholu štěstí,“ okomentoval to muž.

Ale dodal, že aktuální případ nebyl zase až tak výjimečný. Za poslední dva roky totiž jeho lidé hledali vyhozený snubní prsten již třikrát, naposledy téměř přesně před rokem. Na svém facebookovém profilu to tedy označil sportovní terminologií jako „prstenový hattrick“.

Prsten s 29 diamanty skončil spláchnutý v záchodě. Po 13 letech se našel v čističce

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám