Hlavní obsah

Maxim Turbulenc o Vánocích ještě přibrali

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nepřehlédnutelní členové skupiny Maxim Turbulenc o vánočních svátcích pár kilogramů přibrali, skoro se nevejdou do svého oblečení. Proto se všichni tři shodli, že by bylo dobré zhubnout.

Foto: archiv nemocnice

Všichni, kdo se chtějí dozvědět něco nového, jsou srdečně zváni na Den otevřených dveří Centra léčebné rehabilitace Nemocnice Prostějov.

Článek

"O svátcích jsme všichni přibrali, protože jsme si až moc užívali jídla a klidu. Po Novém roce jsme zjistili, že se nevejdeme do kalhot, že jsme ještě přibrali. A to nejde. To už by na nás byl hrozný pohled. Proto musíme držet dietu, abychom zhubli na společnou váhu čtyři sta dvacet jedna kilo," prozradil Pavel Vohnout alias Kyklop.

Hlasujete v anketě pod článkem:
Také shazujete kilogramy nabrané o vánočních svátcích?

"Nechceme samozřejmě dopadnout jako vychrtlé modelky s bulimií. Naším heslem jsou Churchillova slova, že nejlepším sportováním je lehnout si na gauč v botách, zapálit si doutník a nalít si panáka bourbonu. A my k tomu dodáváme - ještě zapnout bednu, koukat na lehkou atletiku a kritizovat soutěžící," popsal jejich hubnoucí program.

Výročí poznamenala dvojčata

Skupina Maxim Turbulenc existuje již deset let. U příležitosti výročí koncem loňského roku její členové uspořádali koncert v pražské Lucerně. Zároveň vydali cédéčko se svými nejúspěšnějšími hity. Připravují ale i další album s novými písněmi. "Takže do Nového roku jsme vstoupili navzdory tomu, že jsme přibrali na váze, s velkým optimismem," poznamenal Vohnout.

"Protože nejsem žádný troškař, tak se mi k našemu výročí narodila dvojčata, dvě rozkošné holčičky Sandra a Nikolka. Je to radost, ale té práce... Ještěže máme babičku. Bez manželčiny maminky bychom to asi nezvládli," přiznal nadšený otec Kyklop.

Anketa

Také shazujete kilogramy nabrané o vánočních svátcích?
Ano
63,3 %
Ne
36,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 218 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám