Hlavní obsah

Matthew Perry zachránil topící se dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Čtyřiatřicetiletý americký herec Matthew Perry se v Hollywoodu stal skutečným hrdinou. Na oslavě v rezidenci svých přátel zachránil jednomu dítěti život. Informoval o tom internetový server Crienglish.

Foto: Petr Špatenka

Vánoce na vodě? Nezvyklá a přeci reálná zábava letošních svátečních prosincových dnů.

Článek

Perryho pozvali jeho přátelé na menší hollywoodskou párty. Její průběh plynul bez sebemenších šarvátek, návštěvníci se v klidu bavili, popíjeli a své žaludky plnili masem opečeným na grilu.

Matthew se na okamžik od společnosti vzdálil a vydal se na procházku rozlehlou zahradou, když najednou zahlédl v bazénu bezvládné tělo dvouletého dítěte.

Chlapec přežil

Herec, který deset let ztělesňoval postavu Chandlera v oblíbeném seriálu Přátelé, neváhal a hned skočil do vody, aby malého chlapce zachránil. Vytáhl ho z ní a bezprostředně poté přivolal záchranku.

Dítě bylo hospitalizováno, přežije prý bez následků. Lékaři potvrdili, že Perry chlapci zachránil život.   

Reklama

Související články

Matthew Perry znovu jede v drogách

Přestože se čtyřiatřicetiletý herec Matthew Perry již několikrát snažil vymanit z vlivu omamných látek a podrobil se dvěma detoxikačním kúrám, v současnosti...

Výběr článků

Načítám