Hlavní obsah

Martina Navrátilová si brousí zuby na politiku

Novinky, Korzo
VILLANOVA

Jedna z nejznámějších světových tenistek Martina Navrátilová nenechá své fanoušky vydechnout. Nejenže k jejich radosti neustále oddaluje svůj odchod z tenisových dvorců, ale nyní také zvažuje, jestli se jednoho dne náhodou nevrhne na politiku.

Foto: Josef Zajíc

Dolní oblast Vítkovice. Stav 16.7.2013

Článek

"Když se mohl Arnold Schwarzenegger stát guvernérem Kalifornie, pak kdo ví? Já mám přece také svaly," zavtipkovala před novináři česká rodačka.

Vážně přemýšlí o politice

Kdy Navrátilová odhodí tenisovou raketu a začne lidi přesvědčovat, aby jí dali své hlasy, je ve hvězdách. Jak ale Martina řekla, její úvahy o politice jsou naprosto seriózní.

"Vím, že bych dost možná měla v politice úspěch. Lidé mi posílají dopisy a píší, že mě budou podporovat. Ještě ale není ten správný čas. Jednoho dne, tím myslím jednoho dne někdy hodně daleko v budoucnosti, možná. Určitě to ale nebude okamžik poté, co se rozloučím s tenisem," dodala Martina Navrátilová, která 18. října oslavila sedmačtyřicáté narozeniny.

Přátelé jí fandí

V politice by tenistku rádo vidělo nejen mnoho jejích fanoušků, ale také nemálo jejích přátel. Podle některých z nich by jí nejvíce slušelo například křeslo floridské guvernérky. Právě ve svém floridském domě se totiž Navrátilová s největší pravděpodobností po skončení profesionální sportovní kariéry hodlá usadit.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám