Hlavní obsah

Mariah Carey navrhne oblečky pro děti

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americká zpěvačka Mariah Carey právě pracuje na vlastní módní kolekci oblečení pro děti. V minulosti již vytvořila řadu šperků a módních doplňků, které jí přinesly velký úspěch, proto se rozhodla, že bude v tomto řemeslu pokračovat.

Foto: Efestival, René Černohorský
Článek

"Maminky určitě rády obléknou své děti do oblečků, které pocházejí z rukou slavné zpěvačky," ujistila zpěvaččina přítelkyně.

"Mariah neustále říká, že chce mít spoustu dětí, ale nejprve musí najít toho pravého muže, který bude správným otcem. K tomu, aby mohla navrhovat dětské oblečení, ale potomky přece nepotřebuje," dodala.  

Poradí se s odborníky

Stůl populární zpěvačky nyní zaplnily návrhy, které bude konzultovat s proslulými návrháři. Poté je začne realizovat. Se svými prvními modely by se mohla pochlubit již v rámci podzimní a zimní kolekce 2004.  

"Čeká mě ještě spousta práce, než se mi podaří dodat první oblečky na trh. Teď pilně pracuji na návrzích, které chci probrat s odborníky. Pak se teprve začnou šít a prodávat," uvedla Mariah Carey.

Související články

Mariah Carey pobuřuje Malajsii

Zpěvačka Mariah Carey, která se na veřejnosti často ukazuje spoře oděná, musela zažádat o zvláštní ministerské povolení, aby mohla vystoupit na koncertu...

Výběr článků

Načítám