Hlavní obsah

Mareš ukázal vulgární tričko a utekl z akce

– Praha
Novinky, Karen Mchitarjan

Moderátor druhé řady Česko Slovenské Superstar Leoš Mareš opět nezklamal. Na večírek pěvecké show, která u diváků zatím propadá, dorazil v opravdu odvážném tričku. Mareš tak potvrdil, proč je jedním z nejlépe placených moderátorů u nás. Umí totiž ve správnou chvíli přitáhnout pozornost.

Článek

Sám moderátor ale potvrdil, že dlouho přemýšlel, jestli se podobně odvážné triko k této příležitosti hodí.

„Když jsem si ho před pár dny v New Yorku vybíral, dlouho jsem tam stál a přemýšlel, jestli jo, nebo ne. Stálo ale jen pár korun, tak jsem si řekl, že si ho vezmu a v nejhorším ho nebudu nosit,“ svěřil se Novinkám Mareš, který ale přiznal, že to bylo nejspíš poprvé a naposledy, co má tento kus oděvu na sobě.

„Nechtěl bych si ho brát, kdybych nešel na akci sám. Bylo by to nevhodné,“ vysvětlil moderátor.

Nevhodně se ale spíš zachovala jeho moderátorská kolegyně Tina. Když se totiž Mareše soutěžící ptali, kdo je ta kráska na tričku, Tina vyhrkla, že to je právě její obnažené tělo. Tím Marešovi, který se v posledních týdnech snaží žít poklidný a hlavně monogamní život se svou přítelkyní Hankou Svobodovou, pěkně zavařila. Moderátor proto raději Tininu informaci rychle se smíchem dementoval.

„Tričko je od americké návrhářky a herečky Chloe Sevigni. Údajně je na něm právě ona, ale tím si nejsem jistý,“ vysvětlil Mareš, který si na večírku prošel peklem. A to, když po něm mladé semifinalistky chtěly, aby s nimi tančil.

„To po mně nemůžete chtít. Já přece netančím,“ stačil ze sebe vydat moderátor, který uprchl do garáží a přemýšlel, jestli nemá radši kvůli své nemotornosti na parketě akci okamžitě opustit.

Po dlouhém přemlouvání se ale Mareš na taneční parket vrátil a ukázal, že v tanci je podobně dobrý jako Martin Chodúr. Ten byl při minulé SuperStar označen za nejhoršího tanečníka, jaký kdy v této soutěži vystupoval.

Reklama

Výběr článků

Načítám