Hlavní obsah

Manželství McCartneyho s Heather se rozpadá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Manželství bývalého člena skupiny Beatles Paula McCartneyho s modelkou Heather Millsovou se rozpadá. Podle britského listu Daily Mirror třiašedesátiletý Paul navrhl, aby oba žili načas odděleně.

Článek

Tuto informaci ve středu odpoledne McCartney oficiálně potvrdil. "Je stále obtížnější udržovat normální vztah při trvalém narušování našich soukromých životů dotěrnými médii," uvedl v krátkém prohlášení. Podle textu se manželé "s politováním" dohodli "jít každý svou cestou", zdůrazňují však, že rozchod je "přátelský" a že v minulosti "dělali vše pro to, aby vztah fungoval".

Daily Mirror uvedl, že rozhodnutí pro někdejšího "brouka" nebylo snadné, ale cítil, že takto už nelze dále pokračovat. Doufá, že odloučení poskytne oběma manželům čas na to, aby uvážili, zda chtějí ve vztahu pokračovat. "Takhle už to opravdu nejde dál, to by nebylo pro žádného z nás fér. Už toho bylo prostě dost," citoval Daily Mirror dřívější Paulova slova.

V případě rozvodu dostane Heather 200 miliónů liber

McCartney a o 25 let mladší aktivistka Millsová se brali před čtyřmi roky. Paulův mluvčí se však listu odmítl k záležitosti vyjádřit. "K tomu nemáme žádný komentář," řekl. Ještě nedávno přitom McCartneyovi veškeré zprávy o krizi jejich manželství dementovali. Zprávy se objevily poté, co pár v uplynulých měsících trávil mnoho času odděleně.

To nejprve zdůvodňoval tím, že Millsová, která má amputovanou nohu, musí podstoupit dodatečnou operaci, a proto se musí zdržovat poblíž jisté velké nemocnice. Paul naproti tomu byl delší dobu v jižní Francii. Sir Paul se nyní zdržuje na farmě Peasmarsh v Sussexu, zatímco Millsová bydlí v 80 kilometrů vzdáleném domě v Hove.

Podle listu Daily Mirror by Millsová v případě rozvodu získala 200 miliónů liber (asi 8,3 mld. Kč). Celkové McCartneyho jmění se odhaduje na 800 miliónů liber (asi 33,1 mld. Kč). Paul s Heather se brali v červnu 2002 a mají spolu dvouletou dceru Beatrice. Paulovo předchozí manželství s Lindou McCartneyovou bylo považováno za velmi šťastné, skončilo však v roce 1998 Lindinou smrtí na rakovinu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám