Hlavní obsah

Manželé vyrazili na dovolenou, 500 kilometrů od domova zjistili, že s nimi jede i sousedčin kocour

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Janet a Paul Atkinsonovi ze severoanglického Horncastlu si vyjeli autem na dovolenou na jih do hrabství Devon. Měli za sebou necelých pět set kilometrů, když zjistili, že ve voze nejsou sami. Nastoupil s nimi totiž také sousedčin kocour Bonnie.

Foto: Profimedia.cz

Kocour Bonnie

Článek

Kocour Bonnie byl ve voze schovaný tak dobře, že si jej Atkinsonovi všimli až poté, co cestou zastavili na jídlo. Sám měl dost možná už hlad, a tak se lidem velkoryse zjevil.

Atkinsonovi v něm ihned poznali zvíře své sousedky Stephanie; co ale s ním tak daleko od domova? Nakonec kontaktovali nejbližší útulek, kde jej na pár dnů přijali coby „strávníka v nouzi“, napsal web Fox News. Na zpáteční cestě manželé kocoura zase naložili a odvezli domů.

Kocour evidentně nestrádal – jeho srst se po návratu leskla možná ještě více než před nečekaným dobrodružstvím. Podle Stephanie zažil krásnou dovolenou a vypadal spokojeně.

Po návratu pak Bonnie dodržel kocouří etiketu. „Nejprve se přivítal s bratrem Clydem a potom venku i uvnitř domu zkontroloval, zda je všechno tak, jak to tam zanechal,“ popsala paní Stephanie s dodatkem, že následně zvíře ulehlo k zaslouženému spánku.

Kocour se toulal 12 let, našli jej 320 kilometrů od domova

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám