Hlavní obsah

Manžel Vondráčkové a realitka žalují Blesk

– PRAHA
Novinky, Korzo

Odškodnění ve výši pěti miliónů dolarů požaduje po deníku Blesk prostřednictvím žaloby u soudu ve státě Florida americká zprostředkovatelská firma A.YOUNG REALITY GROUP. Realitní kancelář se rozhodla podat žalobu poté, co její právníci prozkoumali článek zveřejněný v Blesku 8. srpna 2004 o Heleně Vondráčkové.

Foto: Robert Rohál

Výběr písniček Jany Robbové přineslo před časem CD Holka bláznivá.

Článek

Zpěvačka si nedávno s manželem Martinem Michalem koupila na Floridě dům. Blesk agenturu, která prodej zaštítila, označil za podvodnou. Žalobu na stejný list v souvislosti s otištěnými fotografiemi v deníku pak podal i manžel Vondráčkové.

Blesk poškodil firmu

"Byla nám známa skutečnost, že realitní kancelář je rozhodnuta Blesk žalovat v USA. Redaktoři Blesku v článku o domku, který jsme na Floridě koupili, totiž nepravdivě agenturu nazvali podvodníky. Ve středu jsem dostal z USA emailem zprávu, že realitní agentura se žalobu rozhodla podat a bude se soudit o pět miliónů dolarů za poškození pověsti," řekl Michal.

"Realitní kanceláři jsme společně s manželkou poskytli svá svědectví a jsme připraveni v jejich prospěch svědčit i u soudu. Nejedná se totiž o podvodníky, jak je nazval Blesk, ale o všeobecně známou a prestižní instituci, která má v USA nesmírně velký kredit," dodal.

Ukradené snímky

V souvislosti s článkem o koupi domu na Floridě podal trestní oznámení na deník Blesk i Martin Michal, neboť list bez jeho povolení otiskl na titulní straně snímky, které povolil zveřejnit pouze týdeníku Květy.

"Tomuto týdeníku jsem na fotografie poskytl exkluzivitu. Blesk si ovšem přímo z jeho stránek snímky naskenoval a otiskl na titulní straně. Vlastně je tedy ukradl, a proto jsem na deník podal trestní oznámení," vysvětlil.

Reklama

Související témata:

Související články

Heleně Vondráčkové vyloupili popelnici

Poklidná obec Řitka, kde bydlí zpěvačka Helena Vondráčková, se již druhý den dobře baví. Ve čtvrtek totiž před zpěvaččiným domem neznámý muž ukradl z její...

Vondráčkové v kasinu štěstí nepřálo

Romantickou týdenní dovolenou prožila ve francouzském letovisku Nice zpěvačka Helena Vondráčková se svým manželem Martinem Michalem. Samozřejmě si zahráli...

Výběr článků

Načítám