Hlavní obsah

Manžel Paltrowové zranil fotografa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský zpěvák Chris Martin ze skupiny Coldplay, manžel americké herečky Gwyneth Paltrowové, je vyšetřován v souvislosti s fyzickým napadením fotografa Alessandra Copettiho, který utržil lehčí zranění. Podle rockerova mluvčího však paparazzi zakopl, když obtěžoval Paltrowovou, která je v současnosti těhotná.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

Martin měl fotografa napadnout, když se při odchodu z londýnské restaurace chystal se svou chotí nastoupit do taxíku.

"Přirozeně, jako každý muž, jehož drahá polovička čeká potomka, se snažil Gwyneth pomoci do vozu, tak aby byla v bezpečí a nikdo ji neobtěžoval," uvedl Martinův mluvčí, podle něhož fotograf zakopl, když chtěl běžet za taxíkem.

"Strčil do mě a já spadl na zem," vyprávěl Copetti. "Bylo to hloupé, nebezpečné a násilné. Asi si myslí, že si k fotografům může vše dovolit, když je celebrita."

Chris Martin byl již v červenci 2003 v Austrálii obviněn z výtržnictví, když zaútočil na vozidlo tamního fotografa, u kterého propíchal pneumatiky. Australská policie však nakonec od případu odstoupila, zpěvák vyjádřil lítost a oběť finančně odškodnil.

Reklama

Související témata:

Související články

Chris Martin z Coldplay zadržen pro vandalismus

Nesmělý zpěvák skupiny Coldplay Chris Martin byl považován za nejnudnější rockovou hvězdu. Liam Gallagher z Oasis o něm dokonce prohlásil, že je nezáživný jako...

Paltrowová očekává svého prvního potomka

Americká herečka Gwyneth Paltrowová (31) poprvé otěhotněla a stala se tak nejčerstvější nastávající maminkou mezi hollywoodskými celebritami. Šťastným otcem...

Výběr článků

Načítám