Hlavní obsah

Manuál radí mladým prostitutkám, jak si udržet klientelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PERTH

Skupině australských sociálních pracovníků pro otázky sexu byla odňata vládní podpora poté, co publikovala manuál pro novicky v prostituci. Příručka totiž obsahuje rady začínajícím prostitutkám o tom, jak si udržet klienta, jak dělat jen to, co se jim samotným líbí, a o různých pozicích, které by mohly vyzkoušet.

Foto: Magistrát města Plzně

Do Plzně zavítal nový španělský velvyslanec J. E. Pascual Ignacio Navarro Ríos.

Článek

Manuál publikovala podpůrná skupina Phoenix, píše zpravodajský server Ananova. Jedna z rad, publikovaných v příručce například zní: "Ráno vstávejte brzy, aby vás klient nikdy neviděl bez make-upu a v nehezkém oblečení."

Ministr zdravotnictví Západní Austrálie, Bob Kucera, k aféře řekl: "Materiál, který skupina Phoenix vydala líčí sexuální průmysl jako okouzlující a slibný. V publikaci se téměř nebere ohled na zdravotní rizika." Skupina Phoenix přitom od ministerstva získala v přepočtu 4 milióny 235 tisíc korun na zhotovení materiálu, kde by se probírala témata jako například prevence proti viru HIV.

Skupina Phoenix prohlásila, že příručka začínajícím prostitutkám radí, jak si udržet stálou klientelu, jak provozovat bezpečný sex a údajně hlavně apeluje na nutnost používání kondomů.

Reklama

Výběr článků

Načítám