Hlavní obsah

Malí školáci se nechali ovládnout VyVolenými

Právo, Jiří Růžička
PROSTĚJOV

Pytlík s přezůvkami, nejistý pohled, malá kytka pro paní učitelku už neodmyslitelně patří k atributům prvního školního dne prvňáků. Zatímco ti se ještě drželi mámy za ruku, mazáci z druhé třídy u Masarykovy školy v Prostějově už v hloučku diskutovali, jak to se školou bude letos vypadat. V debatě ale nakonec zvítězilo úplně jiné téma.

Článek

"Hej, dívali jste se včera na VyVolené?" dral se o slovo na ježka ostříhaný klučina v modrých kraťasech s kabelou na zádech. "Jó, to je bezva!," nadšeně se přidal jeho soused. "Já taky," předháněly se další dětské hlásky.

VyŠkolení na VyVolené

"Já to viděla už třikrát," přihupsala do porady před školou blonďatá holčička, aby zřejmě nezůstala pozadu a pak se s ní ve třídě nevleklo, že nemá páru, co se kolem děje. Že ždímala v ruce plyšáka kočky, na urputnosti diskuse nic neubralo. "A tu Reginu vyhodili, taťka říkal, že je stejně blbá," vypískla dívčina na prahu školní budovy. Pak už zazvonilo a děcka se nechala zavřít do vily, té školní.

Dědeček doprovázející jednoho z prvňáčků, který se stal dětské výměně názorů svědkem, jen nevěřícně kroutil hlavou. Mrkat bude zřejmě i nejedna paní učitelka, a pokud bude chtít být in, VyVolené nebude moci před školáky zatloukat. Děcka totiž chodí z domu po prázdninách VyŠkolení.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Je podle vás vhodné, aby děti základních škol sledovaly reality show?

Anketa

Je podle vás vhodné, aby děti základních škol sledovaly reality show?
Ano
15,5 %
Ne
84,5 %
Celkem hlasovalo 5417 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám