Hlavní obsah

Maláčová se po krachu manželství věnuje práci

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Královna krásy z roku 1991 a bývalá tisková mluvčí ODS Michaela Maláčová vzbudila svým novým projektem Česká Miss rozruch. Strach ale nemá a tvrdí, že odvahu pouštět se do nových úkolů měla odjakživa.

Foto: Jiří Smutný

Koštýř v Rajhradě

Článek

"Život mě od dětství stavěl do situací, kdy jsem se musela nadýchnout a překonat překážky. Zdědila jsem to po rodičích. Oba mi dávali dost prostoru, abych si mohla utvářet svůj názor, a zároveň mě učili, že musím být za sebe odpovědná. Šli mi příkladem," řekla.

Vyrůstala na faře

"Oba včetně mých prarodičů se potýkali s životní nepřízní. Dědeček zemřel na rakovinu kostní dřeně, protože jako politický vězeň prožil padesátá léta v jáchymovských dolech. Z maminčiny strany to byli zase evangeličtí faráři, kteří mi dali základ do života. Vyrůstala jsem na jejich faře," dodala.

Ačkoliv v profesním životě se jí zatím daří, v osobním příliš štěstí nyní nemá. Její manželství se švýcarským podnikatelem totiž nedávno zkrachovalo.

"Opět jsem sama, manželství se mi rozpadlo, a tak se teď zcela věnuji práci. Ale té jsem se vždycky věnovala plně," podotkla bývalá misska.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám