Hlavní obsah

Malá Číňanka visela z balkonu za krk, zachránil ji statečný soused

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odvážný muž z čínského města Čchung-čching se bez jakéhokoliv jištění vydal na pomoc malé dívce, která o patro výše visela za krk pod zábradlím na lodžii. Díky němu tak dívka z nepříjemné situace vyšla ve zdraví.

Dívka visela z balkonu za krk, zachránil ji statečný sousedVideo: AP

 
Článek

Podle agentury AP se dívka z Čchung-čchingu 16. října do značně svízelné situace dostala poté, co uklouzla tak nešťastně, že se zachytila za krk pod zábradlím a celé její tělo viselo z lodžie dolů. V tu chvíli byla navíc sama doma, a tak ji neměl kdo zachránit.

Naštěstí si toho všiml soused z bytu o patro níže. Z okna přelezl na lodžii vedlejšího bytu a odtud se snažil dívce pomoci. Ta se však ani poté nedokázala vyprostit, a tak jí muž zhruba deset minut poskytoval zespodu podporu, než se na místě objevili policisté a hasiči.

Ti museli nejprve vyrazit dveře od bytu, ale pak se jim už podařilo dívku protáhnout zpátky do bezpečí. Místní média informovala, že z hrozivě vypadající situace vyvázla v pořádku. Policie však ihned začala vyšetřovat, proč byla dívenka doma sama a kdo se o ni v té době měl starat.

Sousedé zachránili dívku, která visela ze třetího patra. Chytili ji do deky

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám