Hlavní obsah

Majitel farmy najal sexy tanečnice, aby motivovaly dělníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Majitel ovocné farmy v thajské provincii Rayong se rozhodl dělníkům zpříjemnit sklizeň tím, že najal spoře oděné tanečnice. Zatímco muži pracovali, dívky se vlnily v rytmu hlasité hudby.

Farmář najal sexy tanečnice, aby během sklizně motivoval pracovníkyVideo: AP

 
Článek

K přizvání tanečnic v červených bikinách a vysokých botách vedla majitele farmy myšlenka, že dívky budou dělníky motivovat k práci, napsala bez dalších podrobností agentura AP. Jediným upřesněním je informace, že záběry pocházejí z 28. března.

Jeden z přítomných však sdělil, že děvčata měla pouze oživit a uvolnit atmosféru na pracovišti, protože v období sklizně mají všichni hodně práce. Z videa se ovšem nezdá, že by přítomní muži dění na improvizovaném pódiu věnovali větší pozornost.

Hutná atmosféra

Atmosféra na místě ovšem přesto musela být docela nepříjemná. Ovoce, které na záběrech leží na velké hromadě, je totiž durian, jenž je pro mnoho cizinců naprosto nepoživatelný.

A to ani ne tak kvůli chuti, která je docela zajímavá, zhruba jako mango, banán a cibule dohromady, ale problematický je zápach, který každý popisuje trochu jinak, ale skoro nikdo lichotivě.

Problém nastává zejména v okamžiku, kdy se durian rozkrojí a otevře, ale zralé mohou být dost cítit i vcelku. Takže ačkoliv jde v jihovýchodní Asii o docela oblíbenou plodinu, často se prodává ve speciálních oddělených obchodech, kde ho zákazníci rovnou i snědí.

V supermarketech je pultík s durianem cítit na značnou vzdálenost, přestože jsou jednotlivé kousky pečlivě zabalené ve fólii, a problematický je i následný převoz domů, protože s tímto ovocem se obvykle nesmí vstupovat do prostředků hromadné dopravy.

Letadlo muselo nouzově přistát kvůli šílenému zápachu. Mohl za to „král ovoce”

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám