Hlavní obsah

Madonně vyhrožují teroristé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Královna hudební scény Madonna, která v pondělí v Los Angeles zahájila světové turné Re-Invention, musela na nátlak kolegů ze svého programu vyškrtnout tři koncerty, jež měla odzpívat v Izraeli. Podle britského listu The Sun jí totiž vyhrožuje skupina palestinských teroristů.

Foto: Pavel Čempěl

Strážníci Rostislav Olšák a Martin Kolos (zleva) v pondělí zachraňovali na nádraží v Bohumíně muže v bezvědomí.

Článek

Zpěvačka měla za uplynulé týdny do své kanceláře v Los Angeles obdržet několik znepokojujících dopisů, v nichž neznámá osoba vyhrožuje smrtí jejím dětem, sedmileté Lourdes a tříletému Roccovi, a týmu, který s ní je na turné.

Zpěvačku nejvíce vyděsily popisované detaily týkající se jejích ratolestí, které by prý měla znát jen ona a nikdo jiný.    

"Madonna je silná osobnost, ale když v dopise padla zmínka o dětech, vylekala se. Kvůli nim se nakonec rozhodla, že nebude riskovat," uvedl blízký zdroj ze zpěvaččina okolí.

Kabala důvodem není

Ačkoliv není zatím znám adresát a jeho požadavky, Madonna raději odstoupila od koncertů v zemi, kterou považuje za jednu z nejnebezpečnějších na světě.

V ohrožení života by se podle ní mohlo ocitnout sto spolupracovníků, 56 osobních strážců a dvanáct tanečníků.

"Myslela si, že se stala terčem výhrůžek kvůli své příslušnosti ke Kabale. Ale vyhrožují jí, protože ztělesňuje Západ. A Palestinci nesnášejí vše, co je s ním spojené," dodal stejný zdroj.

Madonna však již před anulováním chtěla při případném vystoupení v Izraeli posílit bezpečnostní opatření. V této zemi naposledy účinkovala před jedenácti lety.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna si prý nechala udělat plastiku

Královna popu Madonna překvapila na předávání prestižních hudebních cen Grammy svým dokonalým a mladistvým vzhledem. Zcela pochopitelně se ihned objevily...

Madonna v květnu zahájí světové turné

Popová zpěvačka Madonna se 24. května poprvé po třech letech vydá na své první světové turné. V pondělí to v New Yorku oznámila její agentka Caresse Henryová....

Madonna odmítá spát v hotelu

Královna světové hudební scény Madonna, která se brzy vydá na koncertní turné po severu Ameriky, si nepřeje po vystoupeních pobývat v hotelu. Požaduje soukromé...

Výběr článků

Načítám