Hlavní obsah

Madonna zfilmuje svou knihu Anglické růže

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Literární debut populární zpěvačky a herečky Madonny, knížka pro děti s názvem Anglické růže, zaznamenal velký úspěch a nebude tak dlouho odpočívat na polici v knihovně. Světová kina totiž patrně velice brzy uvedou filmovou adaptaci Madonniných příběhů pro děti, kritikou označených jako moralizující.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 10.7.2017 Minigolfové hřiště v Ostravě . Sad Milady Horákové. Městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz.

Článek

Ačkoli do konce letošního roku zbývají jen dny, hodlá autorka s natáčením začít ještě v roce magické čtyřky, tedy do konce roku 2004.

Madonnin příběh provází čtenáře životem čtyř rošťaček Nicole, Amy, Charlotte a Grace, které trápí osamělou, ale krásnou dívenku Binah. Brzy se dostaví pozitivní zvrat a následný happyend. Návštěva kouzelné babičky promění děvčata, která poznají, že jejich způsob života byl špatný. Čtveřice bývalých darebných děvčat se s Binah nakonec spřátelí.

Zatímco v devadesátých letech minulého století patřila Madonna mezi největší bouřliváky světové hudební scény, její klipy i filmy hýřily obscénností, dnes je z ní počestná manželka a matka dvou dětí. Právě z lásky k dětem a v pevné víře, že pravým smyslem člověka je jejich výchova, se zpěvačka rozhodla pro moralisticky laděné příběhy.

Reklama

Související témata:

Související články

Dcera Madonny napsala vánoční příběh

Osmiletá Lourdes, starší dcera zpěvačky Madonny, napsala příběh, který bude součástí sbírky vánočních povídek. Knížku Vánoční příběhy vydala nadace...

Madonna předčítala ze své nové knihy

Hudební hvězda Madonna věnovala čtvrtek školákům a svým fanouškům u příležitosti uvedení na trh své čtvrté knihy The Adventures of Abdi. Šestačtyřicetiletá...

Výběr článků

Načítám