Hlavní obsah

Lydon: Osbournová není punkerka, jenom tlusťoška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Tak tohle už asi bylo na Johna Lydona trochu moc. Kelly Osbournová že je punkerka? To tedy rozhodně ne. Spíš tlusťoška, soudí někdejší frontman punkových Sex Pistols.

Foto: archiv Dušan Sitek

Dušan Sitek je v Praze spokojený.

Článek

Pokusy osmnáctileté dcery rockera Ozzyho Osbourna prorazit jako zpěvačka nebere 47letý Lydon alias Johnny Rotten vážně. Mnohem více ho však štve, že Kelly se všude prezentuje jako punkerka. To je na Rottena, který stál v 70. letech společně se Sex Pistols u zrodu tohoto hudebního stylu, přece jen silné kafe.

"Chudák Kelly Osbournová!" lituje Lydon podle agentury WENN zpěvačku, která si hraje na rebelku a tvrdí o sobě, že je punkerka. "Je mi líto, madam, ale nejste. Jste tlustá, to je všechno. Jste tlouštík. Bečka sádla," nebere si servítek Lydon.

Kelly Osbournová FOTO: kellyosbourne.com

Rodina Ozzyho Osbourna plní od doby, co začal jít na hudební stanici MTV pořad The Osbournes, který sleduje její každodenní život, média. Televizní diváci byli svědky boje matky Sharon Osbournové s rakovinou či přiznání syna Jacka k drogové závislosti. A Kelly Osbournová se snaží popularity rodiny využít k rozjezdu své kariéry.

Podle Lydonova prohlášení by se mohlo zdát, že se jí to nikterak nedaří. Jeho názoru ale zjevně nejsou všichni. Kelly má totiž například vyrazit na turné s populárním britským zpěvákem Robbiem Williamsem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám