Hlavní obsah

Lupič přepadl nehtové studio. Ženy to nevyvedlo z míry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S takovou reakcí lupič z americké Atlanty zřejmě nepočítal. Když přepadl nehtové studio a dožadoval se peněz, klientky salonu zůstaly sedět a s ledovým klidem křičícího muže pozorovali. Ten nakonec svůj pokus vzdal a odešel s nepořízenou.

Lupič v nehtovém studiu nepochodilVideo: Reuters

 
Článek

Pokus o přepadení se odehrál minulý pátek krátce po půl třetí odpoledne místního času. Záznam z bezpečnostních kamer zveřejnila policie, která po muži pátrá.

Lupič vběhl do studia a s rukou v tašce zřejmě předstíral, že je ozbrojen. Okamžitě začal křičet a požadoval po všech peníze. Většina zákaznic ale zůstala v klidu sedět.

Když se nedočkal reakce, sebral alespoň jedné z žen mobilní telefon a odešel pryč. Dle svědků nasedl do stříbrného vozu a odjel.

Po pachateli místní policie pátrá. Policejní organizace Crime Stoppers vypsala za informace vedoucí k dopadení lupiče odměnu ve výši 2000 dolarů (zhruba 44 tisíc korun).

Prodavač chtěl jít dřív domů, tak nechal obchod vyloupit

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám