Hlavní obsah

Lucie Borhyová vzala na dovolenou místo milence bratra

Novinky, Korzo
PRAHA

Moderátorka hlavní zpravodajské relace na Nově Lucie Borhyová vyvrátila informace některých médií, podle nichž měla svou dovolenou strávit se svým zbrusu novým partnerem. Místo něj jí ve skutečnosti dělal společnost její bratr.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

"Faktem je, že jsem byla na dovolené, nikoliv však s nějakým milencem, ale se svým o devět let mladším sedmnáctiletým bratrem," sdělila blonďatá Lucie, která si užívala na tuniském ostrově Djerba.

"Brácha vypadá dobře, urostle, a tak se mě spousta lidí ptala, jestli je to můj přítel. Některé jsem při tom nechávala, jiným jsem vysvětlila, jak je to doopravdy. To vždycky podle situace. S bráchou jsme chodili na diskotéky, hráli volejbal, vodní pólo a oba jsme si vždycky zašli i na aerobic. Moc jsem se tím bavila a dobře si to užila."

Pilně se učí cizí řeči

Šestadvacetiletá Borhyová, která se před několika lety stala objevem i ženou roku, se snaží nejen dobře vypadat, ale také se vzdělávat. V současnosti se zaměřuje zejména na studium cizích jazyků.

"Učím se intenzívně anglicky a italsky. Tedy, že bych byla zvlášť nadaná, to nemohu říct. Spíš jsem pilná. Musím si dát se vším pořádnou práci. Jestliže jsem ve škole všechno nechávala na poslední chvíli, teď to nejde. Musím se víc snažit," přiznala Borhyová, kterou kromě moderování čeká také spousta společenských akcí, večírků či golfových turnajů.  

"Také jeden projekt, o němž by bylo předčasné mluvit. Hlavně, že mám dobré nervy. Lehnu si do postele a spím jako dřevo," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucie Borhyová s mateřstvím otálí

Oblíbená televizní moderátorka Lucie Borhyová, která letos skončila na čtvrtém místě v anketě TýTý a v hlasování časopisu ANNO získala titul Žena roku, zatím...

Výběr článků

Načítám