Hlavní obsah

Lucie Borhyová s mateřstvím otálí

Novinky, Korzo
PRAHA

Oblíbená televizní moderátorka Lucie Borhyová, která letos skončila na čtvrtém místě v anketě TýTý a v hlasování časopisu ANNO získala titul Žena roku, zatím na vdavky a mateřství vůbec nepomýšlí, prý má dost času. Nerada by něco uspěchala a příchod potomka ponechává osudu.

Foto: Alexandra Bokhan

Plesnivá zeď vzadu na dvorku

Článek

"Kdyby se miminko přesto ohlásilo, tak bych si řekla, osud tomu asi chtěl, je to fajn, ale rozhodně dobrovolně to nechci uspěchat. Jsem plná aktivit, přímo rozlítaná, nevím, kam dřív skočit, takže jezdit s kočárkem se mi do mého programu zatím poněkud nehodí," vysvětlila.

Na fámy si zvykla

Lucii v poslední době provázejí četné podivné informace, včetně spekulací, že by měla odejít z televizní obrazovky. Nad fámami ale jen mává rukou a směje se, prý si už zvykla.

"Kolem mne je pořád spousta výmyslů, nepravd a lží. A mně je to jedno. Já si teď žiji dobře a spokojeně. Měla jsem radost z umístění v TýTý i z titulu Žena roku, to jsem opravdu nečekala. Tak co si víc přát?"

Těší se na jaro

Jedno z Luciiných současných přání je, aby co nejdříve přišlo jaro. Období světla a tepla miluje. Navíc ji už zima nebaví, přestože se ještě následující víkend vydá do Rakouska na mistrovství světa v bobech.

"Tak toužím po jaru a nakonec pojedu s přáteli za zimními radovánkami. Budeme držet našim závodníkům palce, ale také si zalyžuji. Určitě to bude bezvadný víkend. Kéž by ten další byl už jarní," zasnila se Borhyová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám