Hlavní obsah

Na Borhyovou, ani Charvátovou výpovědi nečekají

Novinky, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Po květnovém, divácky úspěšném testu inteligence, připravila TV Nova na sobotu 25. října od 20.00 hodin další zkoušku. Tentokrát se můžeme dozvědět, jak jsme na tom se zrakovou, sluchovou, prostorovou, mechanickou a významovou pamětí. Nova zároveň dementovala možné změny hlavních moderátorek hlavní zpravodajské relace.

Foto: Plzeňské farmářské trhy

Ilustrační foto

Článek

Licenci na zábavný pořad, který je provázen sloganem "Máte sloní paměť?", zakoupila televize v Nizozemsku, kolik za ni zaplatila, nechtěla uvést. Testovací tabulka bude uveřejněna i v sobotním magazínu Práva v den, kdy se soutěž vysílá. Odpovědět na 70 otázek si v TV studiu vyzkouší sedm skupin lidí - kromě celebrit také lékaři, kulturisté, rusovlasí, sekretářky, vojáci a hospodští.

Televize s novinkami

"V listopadu uvidíte pod sloganem Nahoře bez erotické ladění pořadů například Natoč to! či Zlatou mříž, samozřejmě až po 22. hodině," informovala v úterý výkonná ředitelka Novy Libuše Šmuclerová. V úterý 21. října se v pořadu Chcete být milionářem? poprvé představí jako moderátor herec Martin Preiss.

Na listopadové pondělky od 21.00 hodin nasadila Nova silný kalibr zejména pro mladé diváky - nepřemožitelného tajného agenta 007 Jamese Bonda, a to v pěti filmech: Goldfinger, V tajné službě jejího veličenstva, Chobotnička a Povolení zabíjet. V prosinci ještě uvidíme s Bondem Zlaté oko.

Nova v tomto případě uhnula ČT, která od 20. října vysílá v pondělí ve 20.00 třináct nových, s napětím očekávaných dílů Nemocnice na kraji města po dvaceti letech.

Čejková je v USA

Na setkání s novináři dnes Nova dementovala některé informace, především z bulvárního tisku. "Není pravda,že moderátorku zpráv Lucii Borhyovou čeká výpověď, to bychom byli blázni, kdybychom to udělali," řekl náměstek pro program Pavel Zuna. Po skončení oficiální části setkání se ho Právo zeptalo na Mirku Čejkovou, která spolu s Daliborem Gondíkem bude test národa Paměť moderovat.

"Mirka je v současné době, pokud vím, ve Spojených státech. Nevím jestli by se chtěla vrátit na moderátorskou židli, to je spíše dotaz na ní, nebo na šéfredaktora Televizních novin Mirka Ondráčka. Každopádně já zůstávám moderovat ve dvojici s Pavlou Charvátovou. Považoval bych za lidsky nevhodné to jakkoli měnit," uvedl Zuna.

Reklama

Výběr článků

Načítám