Hlavní obsah

Lopezová a manžel si koupili nový byt

MIAMI

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová a její manžel Marc Anthony, zpěvák salsy, si zakoupili nové sídlo. Je to jejich první společný byt, napsal v pondělí internetový server Contact music.

Foto: U. Koehler

Popelka a princ jsou jako živí

Článek

Společný ateliérový byt Lopezové a Anthonyho se nachází ve floridském South Beach. Manželský pár za něj zaplatil 9,9 miliónu dolarů. Jejich hnízdečko lásky je součástí moderní budovy, která je zatím ve výstavbě. Designérsky se na ní podílí francouzský bytový návrhář Phillippe Starck.

Jennifer s Markem budou mít z obrovského balkónu svého bytečku výhled na celé South Beach. K dispozici budou mít rovněž vlastní bazén.

Píseň o expřítelovi

Lopezová se za Anthonyho provdala loni v červnu. [celá zpráva] Necelých pět měsíců předtím se rozešla se svým přítelem, hercem Benem Affleckem. [celá zpráva] O jejich rozchodu Lopezová napsala svou novou píseň.

 "Je to speciální skladba. Liší se od ostatních. Původně jsem ji napsala pro mé cédéčko ve španělštině, ale pak jsem se rozhodla ji přeložit do angličtiny, neboť pro mě znamená mnoho," vysvětlila.

"Pojednává o tom, jak se někdy domníváme, že se situace v životě vyvine, ale nakonec je vše jinak. Je to těžké, ale takový je život," uzavřela Lopezová.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Lopezová se potřetí vdala

Americká herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová si v sobotu vzala zpěváka salsy Marka Anthonyho. Třiatřicetiletá Lopezová si o rok staršího Anthonyho vzala...

Lopezová propustila upovídaného maskéra

Latinskoamerické herečce a zpěvačce Jennifer Lopezové došla trpělivost. Když se dozvěděla o podlosti svého maskéra, který o ní roznášel nepravdivé zvěsti,...

Výběr článků

Načítám