Hlavní obsah

Lopezová a Affleck se údajně rozešli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Snad nejobdivovanější hollywoodský pár současnosti Ben Affleck a Jennifer Lopezová se rozešli, přinejmenším dočasně, když na poslední chvíli zrušili údajně pod tlakem nesnesitelného zájmu sdělovacích prostředků svatbu plánovanou na tento víkend. Tvrdí to americký magazín People na své internetové stránce.

Foto: IP RACING SHOP

Ginetta G50 GT4

Článek

Webová stránka http://people.aol.com s odvoláním na nejmenované, nicméně dobře informované zdroje oznamuje, že Affleck se rozhodl vztah přerušit, byť není jasné, zda toto rozhodnutí má mít trvalou platnost.

Agenturám se nepodařilo kontaktovat tiskové tajemníky obou herců, magazín People ale píše, že tito představitelé prohlásili, že o žádném rozchodu nic nevědí. Slavný pár prý původně plánoval svatbu na neděli, a to do kalifornské Santa Barbary. Ve středečním společném prohlášení ale herci veřejnosti sdělili, že sňatek se odkládá vzhledem k nežádoucí publicitě.

Podle některých spekulací by však za tímto rozhodnutím mohlo být něco jiného. Například to, že Affleck se minulý měsíc nechal načapat, jak jde do striptýzového klubu sám, bez Lopezové. Dalším problémem je i kasovní neúspěch jejich prvního společného filmu Gigli, který kritika strhala a který diváky příliš nenadchl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám