Hlavní obsah

Liška v noci zdemolovala kuchyni, cizí domov pak odmítala opustit

Pořádné překvapení čekalo minulý týden na devětatřicetiletou Angličanku Emmu Sladeovou. Matka tří dětí objevila ráno v kuchyni na lince lišku, která stihla v místnosti udělat nepořádek. Nakonec ji do bezpečí odnesl přítel dcery Sladeové.

Liška vtrhla do kuchyně, udělala tam nepořádek a odmítala odejít.Video: AP

 
Článek

Liška do domu ve městě Canvey Island vklouzla kvůli Sladeové, která nechala přes noc otevřené dveře na zahradu, aby se mohl dostat ven její pes.

„V noci jsem pak slyšela nějaký rámus, ale myslela jsem si, že se domů vrací dcera se svým přítelem, tak jsem spala dál,“ uvedla majitelka domu.

Ráno však objevila na kuchyňské lince vystrašenou lišku, která zcela odmítala spolupracovat a nechtěla místnost opustit. „Všude byly odpadky, bobky a rozházené prádlo. Ale žádné velké škody vlastně nevznikly,“ řekla Sladeová.

Ta nejdříve chtěla volat odborníky na odchyt zvířat, odvážné role se však zhostil přítel její dcery, který v rukavicích zvíře odnesl na zahradu, kde se liška okamžitě dala na útěk.

„Teď už aspoň vím, že dveře přes noc zůstanou zavřené,“ dodala Angličanka, která si lišku natočila, a video následně zveřejnila agentura AP.

Rybář ve Francii chytil třicetikilovou „zlatou rybku“

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám