Hlavní obsah

Lewinská prý změnila sexuální orientaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Nejslavnější praktikantka světa, třiatřicetiletá Monica Lewinská, která jako dvaadvacetiletá během studentské stáže v Bílém domě ukájela pohlavní pud tehdejšího prezidenta USA Billa Clintona, se znovu dostala na titulní stránky bulvárního tisku. Pochopitelně i tentokrát kvůli sexu.

Článek

Americký deník Globe totiž vyslovil podezření, že její kontakty s půvabnou britskou herečkou Saffron Burrowsovou nejsou tak nevinné, jak by se na první pohled mohlo zdát, ale mají intimnější charakter.

Saffron, která zazářila v historickém velkofilmu Troja, se totiž nijak netají svými bisexuálními sklony. Po kratších milostných románcích s anglickým režisérem Mike Figgisem a skotským hercem Alanem Cummingem dává přednost lesbickým vztahům. V současnosti údajně žije s irskou herečkou Fionou Shawovou.

Právě se Saffron, které je rovněž třicet tři let, trávila Monica Lewinská během nedávného londýnského pobytu většinu času a reportéři údajně několikrát zahlédli obě dámy v objetí, které se jen těžko dalo označit jako kamarádské.

Reklama

Související články

Monica Lewinská začne studovat v Británii

Monica Lewinská, někdejší stážistka v Bílém domě, která měla poměr s bývalým americkým prezidentem Billem Clintonem, začne studovat v Londýně. Ve svých...

Hillary Clintonovou sponzoruje Monica Lewinská

Podle finančních darů na volební fondy je mezi hollywoodskými celebritami nejoblíbenějším politikem choť bývalého amerického prezidenta Hillary Clintonová....

Výběr článků

Načítám