Hlavní obsah

Monica Lewinská začne studovat v Británii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Monica Lewinská, někdejší stážistka v Bílém domě, která měla poměr s bývalým americkým prezidentem Billem Clintonem, začne studovat v Londýně. Ve svých dvaatřiceti letech se zapsala do univerzitních kurzů psychologie a sociologie.

Článek

Lewinská by měla studovat na London Scholl of Economics. Jde o jednu z nejprestižnějších vzdělávacích institucí v zemi. Studovat by na ní měla jeden rok.

Vedení školy však odmítlo informaci amerických médií o přijetí potvrdit s tím, že o svých studentech nic nesdělují. Mluvčí jen připustila, že se Lewinská do školy zapsala. Kurzy by měly začít první týden v říjnu. Školné činí 12 tisíc liber za rok pro studenty mimo EU.

Reklama

Související témata:

Související články

Moniku Lewinskou mužští nechtějí

Monica Lewinská se stala nejznámější stážistkou, která kdy prošla branami Bílého domu, neboť její aféra s americkým prezidentem Billem Clintonem po dlouhé...

Milenky slavných chtějí spravedlnost

Monica Lewinská a Rebecca Loosová, bývalé milenky Billa Clintona a Davida Beckhama, chtějí, aby je lidé považovali za oběti okolností a médií, nikoli...

Výběr článků

Načítám