Hlavní obsah

Leoš Mareš je ranní ptáče

Novinky, Korzo
PRAHA

Raper Leoš Mareš, český idol dívčích srdcí, si střihnul svou první filmovou roli v pátém pokračování legendárních Básníků režiséra Dušana Kleina, které mají premiéru 22. ledna. "Teď jsem jen zvědavý, jak se budu líbit divákům. Mí kolegové řekli, že jsem nic nezvoral, tak snad to dopadne dobře," doufá mladý textař.

Foto: archiv autora

Iva Janžurová, Eva Svobodová a Nataša Gollová v komedii Drahé tety a já.

Článek

"Každopádně těch mých deset vět snad film nezkazí," dodal s úsměvem populární moderátor, který slavil velké úspěchy nejen jako průvodce Českým slavíkem, ale také jeho aktuální album s názvem "Nejlepší nápad" patří k nejprodávanějším v České republice.

Neposedný Leoš stále něco vymýšlí

Fakt, že Leoš nápady přímo hýří, není třeba zdůrazňovat. "Nedokážu být v klídku a nic nedělat. Pořád musím vymýšlet nové scénáře vysílání, promýšlet srandičky, abych nezačal lidi nudit," řekl Mareš.

"Spím čtyři a půl hodiny denně, protože každé ráno musím vstávat v pět a jet na vysílání do rádia, ale za ty roky už jsem si zvyknul. Ale přiznám, že někdy přece jen trošku dospávám přes den. A moc rád se nechávám opečovávat svou milovanou přítelkyní Monikou," prozradil moderátor ranní show na Evropě 2.

"Všechny díly Básníků považuji za téměř kultovní záležitost a vždycky se mi hrozně moc líbily. Když jsem dostal nabídku na roli doktora - rebela, málem jsem omdlel," vrátil se Leoš Mareš k svému účinkování ve filmu "Jak básníci neztrácejí naděj".

Reklama

Související témata:

Související články

Českého slavíka bude uvádět Leoš Mareš

Ve středu byl zahájen nový ročník ankety o nejpopulárnější domácí hudební osobnosti Český slavík Mattoni 2003. Do 20. listopadu mohou posluchači zasílat...

Výběr článků

Načítám