Hlavní obsah

Českého slavíka bude uvádět Leoš Mareš

Novinky, Jarsolav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu byl zahájen nový ročník ankety o nejpopulárnější domácí hudební osobnosti Český slavík Mattoni 2003. Do 20. listopadu mohou posluchači zasílat své hlasy prostřednictvím SMS zpráv z mobilních telefonů na společné číslo 900 06 06.

Foto: PČR

Ilustrační foto

Článek

Slavnostní vyhlášení proběhne 6. prosince ve Státní opeře v Praze za asistence kamer TV Nova a v přímém přenosu Radiožurnálu. Vyhlášeny budou kategorie Zpěvák, Zpěvačka, Skupina roku, Absolutní slavík, Objev roku a Skokan roku.

Během listopadu budou navíc v TV Nova v pořadu Eso představovány domácí videoklipy a diváci rozhodnou, který z nich bude vyhlášen při slavnostním večeru jako nejlepší.

Moderátorem finále bude Leoš Mareš, který od září Eso uvádí. "Zodpovědnost je to absolutní, takové šance se moderátorovi dostane jednou za život. Různé akce moderuji už devět let a snažím se vždy svůj styl přizpůsobit prostředí, což učiním i nyní," řekl Právu.

Na otázku, jak se staví k možnosti, že bude sám coby zpěvák vyhlášen v některé kategorii mezi vítězi, Mareš odpověděl: "Kdybych se měl ze soutěže odhlásit, klidně bych to udělal. Moderování je pro mě priorita.V minulosti už ale podobné situace nastat mohly." Narážel na moderace Hany Zagorové, Lucie Vondráčkové, Štefana Margity a dalších.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám