Hlavní obsah

Kvůli ztracené botě ho málem přejel vlak

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podruhé se narodil šedesátiletý Ind, který se minulý pátek rozhodl zkrátit cestu mezi dvěma nástupišti v indické Bombaji. Během přebíhání kolejí totiž ztratil botu a pomalým tempem se pro ni vrátil a úplně ignoroval přijíždějící vlak. Život mu zachránil policista, který se nacházel poblíž.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž přebíhal přes koleje, kvůli spadlé botě ho málem přejel vlak Video: Reuters

 
Článek

Dramatická událost se odehrála 1. ledna a zachytily ji bezpečnostní kamery umístěné na nádraží. Muž nebyl prvním, kdo přes trať přeběhl a když se pořádně rozhlédl, myslel si, že to ještě v pohodě stihne.

Několika skoky se vydal přes poslední kolej. Jenže při tom posledním se mu zasekla a vyzula bota. Místo aby nechal botu botou, otočil se a snažil se ji sebrat. Přitom stále pozoroval blížící se vlak.

Muže v tu chvíli zaregistroval i policista, který byl na nástupišti. Když viděl, co se děje, zuřivě začal na muže gestikulovat. Ten už byl u hrazení mezi kolejemi, rozhodl se však na poslední chvíli přeběhnout na nástupiště.

Americký policista zachránil muže před srážkou s vlakem

Koktejl

Policista na něj mával, aby zůstal tam, kde je, ale marně. Muž se ztracenou botou se volným krokem opět vydal přes kolej, zřejmě se domníval, že vlak zastaví. Policista k němu přiskočil a rychle ho vytáhl nahoru.

Když byl muž v bezpečí na nástupišti, schytal od policisty pořádný záhlavec. Vzhledem k tomu, že mu muž zákona zachránil život, nebo alespoň zdraví, ho to příliš mrzet nemuselo.

Reklama

Výběr článků

Načítám