Hlavní obsah

Kuchařová nafotí svůj první kalendář, dostane za něj půl miliónu korun

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss World Taťána Kuchařová bude v srpnu fotit svůj první kalendář. Topmodelku si vybrala firma, jejíž kalendář v minulých letech ozdobily Lucie Borhyová, Petra Faltýnová a Zuzana Jandová. Kuchařová podle zákulisních informací inkasuje za nafocení půl miliónu korun.

Článek

„Po Lucii Borhyové, Petře Faltýnové a Zuzaně Jandové se tak tváří našeho kalendáře pro rok 2011 stane Taťána. Jsme opravdu rádi, že se nám ji pro náš projekt podařilo získat," říká produkční kalendáře Michaela Fotulová.

Taťána si pro pořízení snímků vybrala fotografa Marka Musila. "Seznámili jsme se v New Yorku, kde jsem s ním fotila editorial. Je to skvělý fotograf a mám k němu důvěru," řekla Novinkám Kuchařová.

Podle zákulisních informací inkasuje za nafocení kalendáře Kuchařová půl miliónu korun. "Honorář komentovat nebudu. Jsem spokojená," usmívá se topmodelka.

Sama už v minulosti přiznala, že už v Čechách skoro nepracuje kvůli nízkým honorářům. "Pro Čechy je honorář, za který pracuji, většinou nepřijatelný, takže tady prakticky nepracuji," řekla Novinkám.

Zatímco většina krásek fotí kalendáře v zahraničí u moře, Kuchařová bude fotit v Čechách. "Rozhodli jsme se pro Čechy kvůli mému pracovnímu vytížení. Nebylo lehké skloubit termíny a také máme velice nákladnou a složitou produkci, která by se v zahraničí těžko realizovala," dodala Kuchařová, která je momentálně s přítelem Lanem Carlsonem na dovolené.

"Po návratu z dovolené se chystáme na návštěvu Lanovým rodičů do Ameriky a v polovině srpna už budu fotit svůj první kalendář. Velmi se na to těším," dodala Miss World.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám