Hlavní obsah

Kráva pozřela diamanty, hledají se v lejnech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILLÍ

Indický podnikatel nenašel lepší skrýš pro celé své bohatství a ukryl ho ve stohu sena. 1722 drahokamů však v nestřeženém okamžiku spolkla hladová kráva. Dulubhai Rajput se již tři dny hrabe v lejnech, aby drahocenné jmění našel. V pondělí o tom informoval deník The Economic Times.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Podnikatel se svými spolupracovníky nyní krávu - zlodějku ládují projímadly a spoustou trávy, obilí a ovoce v domnění, že se nezbednice dříve a beze zbytku vyprázdní.

Zároveň průběžně kontrolují, zda se nějaké blýskavé kamínky již v lejnech neobjevily. Doposud stračena vydala pouze 310 drahokamů v hodnotě 900 dolarů (asi 23 500 Kč), na zbytek si bude muset Rajput ještě trpělivě počkat.

Kráva přežije

"Zabít krávu nemohu, to by pobouřilo milovníky zvířat, zkouším tedy jinou metodu. Jsem si jist, že do týdne dostanu z té krávy všechny svoje diamanty," optimisticky prohlásil podnikatel, aniž by prozradil místo nové skrýše. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám