Hlavní obsah

Krasojízda mezi kufry. Tříletý chlapec uvázl na chilském letišti v labyrintu zavazadlových pásů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Santiago de Chile

Pořádný rozruch vyvolal na mezinárodním letišti v Santiagu de Chile tříletý chlapec, který se díky nepozornosti rodičů dostal na pás pro odbavená zavazadla a následně se projížděl po celém dopravníkovém systému. Ten dítě dopravil až do suterénu, kde jej zachránili pracovníci areálu.

Batole odjelo na zavazadlovém páse do útrob letiště v ChileVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Zvědavý chlapec se na běžící pás dostal poté, co nepozorovaně pronikl za neobsazenou odbavovací překážku. Následovala nedobrovolná krasojízda mezi kufry, která ale dítě podle listu Daily Mail nechávala v klidu.

Nic prý na tom nezměnila ani chvíle, kdy chlapec narazil do kovové přepážky, která jej přeřadila na jiný, paralelní pás. Zato rodiče a personál incident vyděsil. Technici naštěstí dokázali systém včas zastavit a malého pasažéra z dopravníkového labyrintu nezraněného vyprostit.

„Dětský sen“

Hochovu eskapádu zaznamenaly bezpečnostní kamery, jejichž záběry pronikly na internet a vyvolaly pobavenou diskusi. „Je mi skoro padesát a pořád o něčem takovém sním,“ napsal jeden uživatel. „Moje dětská fantazie,“ přidal se druhý, zatímco další vtipkoval, že jde o jedinečný způsob, jak si udělat výlet bez peněz.

Letiště odpovědnost za incident odmítlo s tím, že je na personálu jednotlivých aerolinií, aby dohlížel na bezpečný průběh odbavování cestujících. „Shromažďujeme všechny informace, abychom zjistili, jak k této situaci došlo. Současně posilujeme bezpečnostní opatření s cílem zabránit jejímu opakování,“ uvedlo letiště v prohlášení podle listu La Tercera.

Nahá žena napadala cestující na letišti v Santiagu de Chile. Zaútočila i na policisty

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám