Hlavní obsah

Nahá žena napadala cestující na letišti v Santiagu de Chile. Zaútočila i na policisty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bizarní výjevy se naskytly cestujícím na mezinárodním letišti v Santiagu de Chile, kde asi dvacetiletá, zcela nahá žena tropila výtržnosti a napadala pasažéry i personál. Nezastavila se ani před policisty, kteří exhibující dámu nakonec zpacifikovali.

Foto: Profimedia.cz

Letiště v Santiagu de Chile

Článek

Podle deníku Daily Mail byla žena pod vlivem halucinogenních hub a alkoholu, které požila na jednom večírku, po němž se vydala ke svému letu. Záběry pořízené zaskočenými cestujícími mj. ukazují, jak si výtržnice hladí vlasy, než se najednou s křikem rozběhne k návštěvníkům areálu a začne je napadat.

Jednu nic netušící ženu náhle popadla za cop a prudce ji strhla na podlahu. Záznam také ukazuje, jak výtržnice komunikuje s jedním mužem, jenž před sebou tlačí vozík se zavazadly.

Žena se na cestujícího pověsila, jako by jej chtěla políbit, překvapený muž ji ale odstrčil. Na to dovádějící dáma reagovala tím, že popadla láhev z vozíku a hodila ji na zem.

Respekt neměla útočnice ani před policisty, kteří se ji pokusili odvést. Žena se ale bránila a jednoho z nich udeřila. Strážci pořádku poté delikventku přemohli a zadrželi.

Pasažérka se v letadle před startem z Mnichova svlékla do naha a kousla zasahujícího policistu

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám